avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Dezvaluire adresa email fara acord
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Dezvaluire adresa email fara acord

Buna ziua,
Pe scurt povestea este urmatoarea, am participat la un concurs online in care tb. sa aduc cat mai multi referrali (persoane care sa se inscrie pe site), la sfarsitul concursului era pe primul loc dar am fost descalificata pe motiv ca nu sunt persoane reale referrali adusi de mine deoarece unii au acelasi nickename ca si adresa de email, am dorit sa pun la dispozitia adminului o legatura cu aceste persoane si am spus ca nu este adevarat , in schimb el a binevoit sa faca publice unele adrese de email a celor care s-au inscris fara acordul acestora.
Ce pot face pentru a amenda acest site care incalca dreptul la intimitate.
Cel mai recent răspuns: LEELOO75 , utilizator 21:58, 1 Noiembrie 2010
Intrebarea este, daca erau fictivi sau erau reali, pentru ca se poate demonstra acest lucru.De ce si in ce scop a facut publice acele adrese de mail ?
Nu erau ci sunt reali deoarece am spus ca doream sa ia legatura cu aceste persoane .Am intrebat cum a ajuns la concluzia ca sunt conturi fictive, iar adminul a publicat lista si a argumentat ca are nickname -ul aproximativ la fel cu adresa de email, fara sa ia legatura cu nicio persoana. Unele dintre persoane au postat pe forum spunandu-i ca ele nu si au dat acceptul in a le face publica adresa in contextul in care in regulamntul intern al forumului se specifica ca nu se face publica, iar adminul a spus ca asa a crezut el ca este de cuviinta..
este foarte usor sa spui ca un cont este fictiv acest lucru il pot spune si eu despre contul dumeavoastra.
Si pentru mai multa lumina au fost conturi facute de prieteni si rude de pe IP-uri diferite, adica o familie un IP.
Intrebarea era daca pot face ceva ca acest site sa fie amendat. nu este vorba de premiul pe care il oferea ci despre faptul ca a incalcat intimitatea unor persoane care s-au inscris pe acel site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs online cu premii - descalificat in afara regulamentului de concurs ioandir ioandir stimati domni, am participat la un concurs organizat pe facebook si am fost descalificat pe un motiv care nu apare in regulament si anume ca m-au votat mai ... (vezi toată discuția)
Legi internet ady_best03 ady_best03 Buna seara si mii de scuze pentru deranj. Am si eu o mica nelamurire in ceea ce priveste legislatia IT. E legala postarea de poze, pe internet sau in cadrul ... (vezi toată discuția)
Cosecinte juridice ale identificarii ip iora1529 iora1529 Am o cunostinta care ma acuza ca am trimis on line pe site ul unui ziar un anunt ofensator la persoana acesteia si ca mi- a identificat ip. I-am spus sa mi ... (vezi toată discuția)