avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Carte De identitate Provizorie?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Carte De identitate Provizorie?

Buna as vrea sa stiu daca se poate face C.i provizorie si in ce conditi se da aceasta si ce acte trebuie depuse mentionez am Pasaport Temporar pe 1an de zile cu domiciliul in Germania. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: raduaw , utilizator 19:45, 1 Noiembrie 2010
Cetăţenii români domiciliaţi in străinătate, care doresc să intre in posesia unei cărţi de identitate provizorii, în care să fie înscrisă reşedinţa din România, unde locuiesc temporar, depun Cererea pentru eliberarea actului de identitate cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate si resedinta in Romania, la Serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor pe raza căruia au reşedinţa, la care anexează următoarele documente:
- paşaportul, aflat in termen de valabilitate, care atestă statutul de cetăţean român domiciliat in străinătate, original şi copii ale filei informatizate şi ale filelor destinate aplicării vizelor şi ştampilelor autorităţilor de frontieră, precum şi copii ale aceloraşi file ale paşaportului străin pentru situaţia în care solicitantul a intrat in ţară cu un document de călătorie emis de o autoritate străină;
- certificatul de naştere şi/sau de căsătorie, eliberate de oficiile de stare civilă române;
- hotărârea de divorţ definitivă şi irevocabilă, după caz;
- dovada adresei de reşedinţă din România;
- două fotografii mărimea 3/4 cm, având la bază o bandă albă de 7 mm;
- chitanţa reprezentând contravaloarea cărţii de identitate provizorii – 1 leu;
timbru fiscal de 4 lei.
multumesc frumos
as dori sa stiu daca aceasta operatiune dureaza?Cam in cate zile as avea C.I la indemana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea cartii de identitate provizorii cetatenilor romani cu domiciliul in strainatate, care locuiesc temporar in romania Ares-3 Ares-3 [b]Documente necesare[/b] - cererea pentru eliberarea actului de identitate cetatenilor români cu domiciliul în strainatate si resedinta în România; - ... (vezi toată discuția)
Schimbare pasaport crds in pasaport simplu adela20 adela20 Buna ziua, Sunt posesoarea unui pasaport \\"Cetatean Roman cu domiciliul in strainatate\\". Am obtinut acest pasaport de la ambasada din Grecia, nestiind ca ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)