avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa de procedura cu debitorul?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa de procedura cu debitorul?!

Buna ziua,

ma lamureste si pe mine cineva ce poate insemna "lipsa de procedura cu debitorul? s-a amanat un proces de 3 ori pe acest motiv (asa scrie pe portal).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Simona Aspritoiu , Consilier juridic 10:29, 9 Noiembrie 2010
nu s-a indeplinit procedura de citare cu debitorul. ori adresa este gresit indicata in cuprinsul actiunii ori nu s-a semnat de primire a citatiei .
ce pot face in acest sens? vreo cerere de afisare la usa instantei? (asa auzeam ca se face) Multumesc!
1. verificati daca adresa debitorului ati indicato corect instantei.
2. puteti face si o astfel de cerere...
In situatia in care debitorul este o persoana juridica, puteti afla adresa la Registrul Comertului. Oricum, potrivit art. 95 din Codul de procedura civila, in situatia in care dovediti ca ati efectuat toate demersurile necesare in vederea aflarii adresei debitorului, instanta va dispune citarea acestuia prin publicitate. Totusi, preventiv, mai verificati inca o data adresa indicata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar suspendat pt lipsa domiciliu parte eusaisapte eusaisapte Am un dosar suspendat contra la mai multe persoane, pe motiv ca n-am domiciliul la una dintre acele persoane. 1. Cat timp poate sta dosarul suspendat pana ... (vezi toată discuția)
Fortarea procedurii ion minca ion minca Sint in process cu o firma si cu administratorul ei, ca persoana fizica, in faza de recurs. Aceasta, in mod abuziv, forteaza procedura de citare folosind mai ... (vezi toată discuția)
Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)