avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu biciclist mort la spital
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu biciclist mort la spital

S-a intamplat pe la orele 18.21 intuneric bezna inafara localitatii a aparut brusc in partea dreapta nici nu am realizat ce se intampla, l-am lovit in plin pe el l-a aruncat peste masina de la locul unde a cazut masina s-a oprit la vre-o 20 metri iar bicicleta a intrat sub masina pe partea dreapta, la masuratori de la o caciula de pe carosabil pana la masina a iesit 62 metri politai deocamdata nu spune nimic de incadrare ...............victima a decedat la spital ..............cum se poate face incadrarea ........totul s-a intamplat inafara localitatii si cred ca el a virat stanga ca am inteles ca era in fata casei masina a ramas pe sens de mers e skoda cu abs bicicleta fara nici un fel de semnalizare si el fara vesta ....nu stiu de alcool la el la mine 0.00
Cel mai recent răspuns: ambpaul , utilizator 12:50, 11 Noiembrie 2010
La tot ce am scris mai sus se mai aduga si o alcolemie a biciclistului de 1.55

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost implicat intr-un accident rutier k un biciclist cu o autoutilitara dacia papuc in 2 locuri kulymen kulymen Am accidentat un biciclist pe timp de noapte iar la acurt timp a decedat,Biciclistul nu era semnalizat regulamentar si nici nu purta vesta reflectorizanta, era ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala - culpa comuna Alex84 Alex84 Buna ziua, Cu aproximativ o luna in urma am fost implicat intr-un accident auto soldat cu vatamare corporala. Conform politiei reiese culpa comuna (am ... (vezi toată discuția)
Accident ruonscalafat ruonscalafat in urma unui accident rutier a fost dispusa efectuarea unei expertize tehnice. Pentru efectuarea acesteia au fost numiti 2 experti: unul din partea parchetului ... (vezi toată discuția)