avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sesizare itm
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sesizare itm

patroana firmei la care am lucrat cu contract de munca refuza a-mi garantia si bani pe concediu...ce a-s putea face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 2 Noiembrie 2010
cum sa va garanteze? din ce spuneti nu mai lucrati pentru dansa. puteti insa dati angajatorul in judecata.
Actiune in instanta pentru plata drepturilor salariale. Competenta instantei in litigiile de munca apartine tribunalului in raza caruia aveti domiciliul, iar actiunea este scutita de plata taxei de timbru.
Depuneti o sesizare la ITM si/sau introduceti o actiune in instanta impotriva angajatorului (actiunea se depune la Tribunalul judetean in a carui raza aveti domiciliu; actunea este scutita de plata taxelor judiciare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua mony_a18 mony_a18 Suntem un grup de 8 persoane , care au lucrat impreuna intr-un restaurant , majoritatea de 7 luni. In ultimele 3 luni nu am fost platiti niciunul dintre noi ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire !!! vladimir.danciu vladimir.danciu Buna dimineata.Va rog sa-mi spuneti cum pot actiona in judecata (litigiu de munca) pe fosta patroana unde am lucrat ca sa pot sa-mi recuperez salarul pe ... (vezi toată discuția)
Neplata salariilor anda88 anda88 am fost angajata cu contract de munca la o firma,dar nu mi-am primit restul de bani. Am vrut sa fac o plangere, dar angajatorul este ruda cu seful de la ITM. ... (vezi toată discuția)