avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA-urile pot desfasura mai multe activitati?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA-urile pot desfasura mai multe activitati?

sotul meu este PFA iar in autorizatia obtinuta are trecute mai multe domenii de activitate printe care MOBILA LA COMANDA SI POMPE FUNEBRE.deoarece nu intotdeauna gaseste comenzi pt mobila,si-a dezvoltat de 2 saptamani si pompele funebre.intrebarea mea este daca- poate desfasura cumulativ 2 activitati si daca se pot centraliza intr-un singur dosar facturile de intrari atat pt mobila cat si pt pompe funebre?sau daca trebuiesc facute dosare separate.aceeasi intrebare o am si in ceea ce priveste dosarele pentru iesiri.
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 21:35, 8 Noiembrie 2010
Cele doua activitati se pot desfasura in paralel, iar in evidenta contabila in partida simpla pe care o conduceti, acestea vor apare impreuna.
” deoarece nu intotdeauna gaseste comenzi pentru mobila,si-a dezvoltat de 2 saptamani si pompele funebre” sa rezulte de aici ca ”intotdeauna” se gasesc comenzi pentru pompele funebre ? Cumplite sunt acele vremuri in care se dezvolta pompele funebre !

In rest, doamna, chiar nu este nici o problema de a desfasura aceste doua activitati prin PFA , acestea sunt in fapt activitati economice autorizate in conformitate cu OUG 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale si întreprinderile familiale
- a se vedea si art.2 definitia activitatii economice:
activitate economica - activitatea agricola, industriala, comerciala, desfasurata pentru obtinerea unor bunuri sau servicii a caror valoare poate fi exprimata în bani si care sunt destinate vânzarii ori schimbului pe pietele organizate sau unor beneficiari determinati ori determinabili, în scopul obtinerii unui profit;
domeniul e sinistru da nu ramii fara clienti :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa urile pot desfasura mai multe activitati? yleana madalina yleana madalina sotul meu are PFA iar la domeniul de activitate sunt trecute mai multe activitati printre care MOBILA LA COMANDA SI POMPE FUNEBRE. pana acum a desfasurat doar ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare desfasurare activitate pompe funebre madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Ce autorizatii trebuiesc obtinute pentru desfasurare activitate pompe funebre. Precizez ca pentru inceput se vor vinde doar articolele ... (vezi toată discuția)
Haine in rate! vladut05 vladut05 Buna ziua!M-ar interesa si pe mine ce solutie as avea sa vand haine in rate.Eu sunt din Craiova si fac comenzi pe Eastbay.com si m-am gandit sa fac comenzi in ... (vezi toată discuția)