avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA urile pot desfasura mai multe activitati?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA urile pot desfasura mai multe activitati?

sotul meu are PFA iar la domeniul de activitate sunt trecute mai multe activitati printre care MOBILA LA COMANDA SI POMPE FUNEBRE. pana acum a desfasurat doar activ de mobila la comanda dar din lipsa de comnzi doreste sa dezvolte si pompele funebre.intrebarea este urmatoarea-poate desfasura concomitent 2 acivitati?si daca da,cum se vor centraliza facturile atat de intrare cat si de iesire?
Cel mai recent răspuns: TeoDora72 , utilizator 15:49, 3 Noiembrie 2010
Da, se poate, atat timp cat are aceste CAEN-uri inscrise.
Evidenta contabila se va tine separat, astfel incat, la finalul anului sa se poata determina venitul net din fiecare tip de activitate. In RJIP se vor trece toate documentele, in ordine cronologica, iar in declaratia de venit se vor cumula veniturile obtinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-urile pot desfasura mai multe activitati? yleana madalina yleana madalina sotul meu este PFA iar in autorizatia obtinuta are trecute mai multe domenii de activitate printe care MOBILA LA COMANDA SI POMPE FUNEBRE.deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa cu mai multe coduri caen. MarcelaTT MarcelaTT Buna seara. Cum se procedează in cazul in care un PFA are 2 coduri Caen, avem un singur RJIP și Facturier ? Codurile sunt 0149 și 7500 , cresterea albinelor ... (vezi toată discuția)
Document cumulativ pfa iirina_19 iirina_19 Conform art.52 OMFP 1040/2004: Venitul net sau pierderea fiscală se calculează astfel: din totalul sumelor încasate, evidenţiate în col. 5, respectiv 6, ... (vezi toată discuția)