avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Medicina sau Drept?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Medicina sau Drept?

sunt elev in clasa a XII-a si am o problema. imi plac dreptul si medicina legala dar HABAR N-AM ce sa aleg! Exista cumva vreo sansa sa fac medicina legala la facultatea de drept?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
filipc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:59, 11 Noiembrie 2010
Medicina legala.
Dati cu banul!
Oricum....medicina implica o raspundere mult mai mare si o munca pe masura....plus ca necesita mult mai multi ani de invatatura!(facultatea plus rezidentiatul)
:D
si pot sa ajung medic legist daca fac facultatea de drept?
fac. de medicina, specializarea medicina legala
Nu poti fii medic legist fara fac.de medicina, insa daca alegi dreptul la an.4 faci si medicina legala...

Alte discuții în legătură

Vreau si eu sa fiu avocat boonik boonik sunt clasa a12`cea la un liceu economic din coanstanta,..si as vrea sa urmez facultatea de drept\"ovidius\" de aici.problema e ca nu stiu prea multe despre ... (vezi toată discuția)
Despre psihologi si psihologie ContSters205948 ContSters205948 As vrea sa dau la facultatea de psihologie, dar m-ar interesa cam cat castiga un psiholog? este adevarat ca la cabinetele private de psihologie se poate ca ... (vezi toată discuția)
Casatorie la 16 ani-consecinte croitoruroxana croitoruroxana buna,va rog sa m ajutati dak se poate am 16 ani jumatate sunt cu un baita de 20 de ani de 2 ani impreuna parintii nu sunt deakord ku el si eu sufar mult vrem ... (vezi toată discuția)