avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor caldura

Va rog sa ma lamuriti daca am sau nu dreptul la ajutor de caldura in situatia urmatoare: familia mea este formata din mine si fiica mea, studenta la zi in Bucuresti, fara nici un venit, deci in intretinerea mea. in Bucuresti ea locuieste la camin si pe perioada scolii eu nu platesc intretinerea si pentru ea. daca salariul meu este de 894 lei net pe luna, am sau nu dreptul la acest ajutor. precizez ca administratora blocului meu spune ca daca fiica mea nu este trecuta la intretinere, nu pot beneficia de respectivul ajutor. va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 09:39, 4 Noiembrie 2010
Parerea mea este ca valoarea caldurii nu are legatura cu nr. de persoane din apartament , iar ajutorul se acorda familiilor cu venituri reduse . Cereti sa va dea formularul pe care il completati , il semnati pe proprie raspundere , si rugati administratorul sa il depuna la Radet . Atasati si adeverinta dvs. de venit , adeverinta de la facultate ca este studenta , copii de pe buletine ... si succes !
In situatia mentionata ,nu va incadrati in limita maxim de 615 lei/membru de familie.venit net aferent luna anterioara cererii
Probabil ca la intretinere sunteti trecuta cu o singura persoana.
Venitul pe membru de familie se face prin impartirea venitului total intrat in casa la numarul de membrii din componenta familiei, care locuiesc si sunt inregistrati la asociatie la acea adresa.
In cazul dvs. venitul fiind de 894 lei, se imparte la o singura persoana.
Faceti calculele, poate va avantajeaza sa treceti si fata la intretinere si atunci se imparte venitul la doi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor caldura 2010 andreeastan andreeastan sunt casatorita,nu lucrez dar sunt studenta si nu inregistrez nici un venit; mentionez k nu sunt trecuta pe statul de plata al sotului ca persoana in ... (vezi toată discuția)
Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)