avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor caldura

Buna ziua!

As vrea sa stiu daca o familie compusa din 4 persoane cu venit de aprox. 1100 ron, care are mai putin de 2 ha de teren intravilan, 2 ha de teren arabil, nu are utilaje agricole si nici masina poate beneficia de acel ajutor financiar pentru caldura ce se da in fiecare an. Familia locuieste in mediul rural.
Cel mai recent răspuns: ana_dark84 , utilizator 16:29, 13 Noiembrie 2010
In mediu rural ,beneficiati de caldura din sistemul centralizat ?
Capul familiei sa mearga la primarie si sa ceara formularul de declaratie pe proprie raspundere si acolo va vedea daca se incadreaza in barem.
multumesc. am gasit ordonanta cu pricina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor caldura locuinta la tara actb actb Buna ziua Doresc sa aflu daca o familie compusa din doi bugetari si fiul lor minor in varsta de 3 ani care locuiesc intr-o casa la tara au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Am 1076 mp de teren intravilan arabil, beneficiez de ajutor de incalzire? maxx33 maxx33 buna ziua, stau intr-un apartament inchiriat. am contract inchiriere vizat de fisc. familie de 4 , 2 adulti si 2 copii. venit total sub 300 lei/ lunar. am ... (vezi toată discuția)
Ajutorul social - intrebare. lambrudumitru lambrudumitru Familia mea este compusa din trei persoaqne: subsemnatul, varsta 70 ani, pensionar cu 1180 lei/luna; sotia, 64 ani, casnica (nu este pensionara, 9 ani vechime ... (vezi toată discuția)