avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Mica sugestie, problema de gen
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Mica sugestie, problema de gen

Buna ziua,

In Pagina de profil -> Aplauze acordate se foloseste doar pronumele masculin, ajungand undeori la situatii de genul "Eumarian il aplauda pe Diana". Ar putea fi inlocuit cu "Eumarian aplauda utilizatorul Diana" pentru a fi neutru dpv al genului ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 12:20, 9 Noiembrie 2010
Totusi utilizatorul este aplaudat...as zice...
V-ar placea Eumarian o aplauda pe Avocat_Lascoschi ? Ca persoana e aplaudata? :D
Da:))

Cred ca este greu de facut din pct de ved tehnic ce ziceti.
Este posibil si il/o aplauda sau fara pronume dublat.
Asa de greu n-ar fi, avand in vedere ca unul din proiectele de viitor ale Academiei Romane este feminizarea profesiilor, adica: doctora, directoare, alergatoare etc.

:)
Nu stiu daca s-a inteles.
Cand primesti aplauze este ok:
1. Gigel a primit aplauze de la Fanel
2. Gigel a primit aplauze de la Alinuta

Cand dai aplauze nu este ok:
1. Gigel il aplauda pe Fanel
2. Gigel il aplauda pe Alinuta

Sugestia era de a folosi o exprimare neutra, si sunt mai multe variante:
1. Gigel aplauda utilizatorul Alinuta/Fanel
2. Gigel acorda aplauze catre Alinuta/Fanel
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)