avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitrere inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitrere inm

cei care au fost respinsi la testarea psihologica la admiterea din 2009 si care au dat in judecata csm si inm ai cistigat inclusiv la iccj, stie cineva ce urmeaza si daca exista acest precedent pentru cei aflati in aceiasi situatie din 2010, se aplica precedentul in romania sau nu,cum credeti ca actioneaza cei din csm#-o
Cel mai recent răspuns: alexandra.ghnas , utilizator 21:09, 9 Noiembrie 2010
In acest moment practica judiciara nu constituie izvor de drept in Romania. Dar daca motivele invocate de cei care au fost respinsi in 2010 la testarea psihologica sunt aceleasi cu motivele invocate de cei respinsi in 2009 sansele de a avea aceeasi solutie sunt foarte mari ( dar pentru aceasta este nevoie fireste de actiune in instanta).
Multumesc,judecatorii au constatat nelegalitatea art. 14 alin(2) si art 27 din H. CSM
439/2006 de aprobare a regulamentului privind concursul de admitre in INM si a H. nr.1644 a plenului CSM din 24 sept.2009 de aprobare a comisiilor de testare psihologice a candidatilor declarati admisi la concursul din perioada 25.06.2009-25.09.2009.Singura solutie este instanta.
care au fost motivele pentru care au fost respinsi la testarea psihologica la admiterea din 2009? ati gasit cumva pe net hotararea iccj? o puteti posta? sunt tare curioasa :)
iccj a respins recursul intentat de csm si inm in data de 28.10.2010,daca vrei mai multe date cauta in instante cu portaljust in ca iasi,suceava,cluj,bucuresti,motivele nu sunt invocate pentru ca la testul psihologic esti admis sau respins de ce nu se stie doar ei stiu, stiu pe cineva care a fost respins ca nu are hoby si anul urn=mator omul a avut hoby.

multumesc pentru raspuns :)
faza cu hoby-ul e comica, parca s-a mai discutat despre acest lucru pe forum.
imi pare nespus de bine ca acele persoane si-au castigat drepturile in instanta. bravo lor!
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2010
alexandra.ghnas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
Memoriu suplimentare locuri procurori - 13 noiembrie 2011 ursuletz ursuletz La examenul din aprilie 2008 s-au scos 30 locuri la judecatori si 50 la procurori. Ulterior s-au suplimentat locurile si au intrat 41 de candidati la ... (vezi toată discuția)