avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... carpatica asigurari nu plateste
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

carpatica asigurari nu plateste

pe la sfarsitul lui septembrie am fost lovit de o masina care avea asigurare la carpatica.Santem in noiembrie si nici pana acum cei de la carpatica nu mi-au aprobat dosarul mai mult cam la o luna de la accident am primit o instiintare prin care eram anuntat ca dosarul este respins pe motiv ca accidentul nu ar fi avut loc in conditiile descrise .Am facut un memoriu la firma de asigurari am facut iar poze la masina si nici la aceasta ora nu am primit nici un raspuns .Ce de facut ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 13:43, 18 Noiembrie 2010
Este modul tipic de raspuns prin care acest asigurator scapa de plata daunelor acoperita suspect de CSA. Nu va ramane decat o chemare la reconciliere, cu sanse mici de izbanda, apoi apelarea la instanta. Incercati sa contactati un avocat specializat pe probleme de dauna din asigurari.
contactati un avocat specializat pe litigii asigurari
in cazul in care apelez la un avocat specializat pe aceste litigii e indicat sa apelez si la un expert in dinamica accidentelor?
Deocamdata nu. Urmati pasii pe care vi-i indica avocatul.
#-o '' acoperite suspect de CSA''...........NO COMMENT...... ar fi bine sa stiti speta f bine si apoi sa faceti comentarii calomnioase dle Adrian ... Cu tot respectul acordat varstei dumneavoastra v-as ruga sa mai citit putin si despre asigurari ..... Cu respect...

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna respins maria.b maria.b Buna ziua, Autoturismul meu(proprietate a societatii comerciale in care sunt asociat) a fost avariat in timp ce era parcat in fata sediului firmei de catre ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba irbo irbo buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto contraversata costynel costynel buna ziua,am avut o dauna la o societate de asigurari unde eu am fost pagubitul,la locul accidentului sa deplasat politia unde a incheiat procesul verbal unde ... (vezi toată discuția)