avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnare

Buna ziua.Am o intrebare ,cine imi poate raspunde.cunosc pe cineva care a fost judecat in lipsa si condamnat la 4 ani de inchisoare pentru furt,dar pers respectiva e plecata din tara.Cit timp ramine valida aceasta pedeapsa?Multumesc
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 23:43, 10 Noiembrie 2010
daca are si cazier,dupa cum ne-ati relatat,atunci,sansele sunt 0.nu va scapa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare ptr prescriptia pedepsei As dori daca ma poate ajuta cineva cu niste lamuriri legate de situatia in care ma aflu, mai exact a sotului meu. A fost condamnat ptr complicitate la furt ... (vezi toată discuția)
Sustragerea de la executarea pedepsei daniel124 daniel124 buna ziua, Doresc sa aflu daca o persoana care se sustrage de la executarea pedepesi de 5 ani,daca se preda sau v-a fi prins,v-a executa pedeapsa de 5 ani?sau ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare pedeapsa tana tana Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele: 1.Daca o persoana condamnata la 3 ani inchisoare a inaintat recurs la inalta curte de casatie si justitie, ... (vezi toată discuția)