avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare!!!!!!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare!!!!!!!!

Buna ziua!
Am si eu o intrebare.Stie cineva sa-mi spuna daca e legal sa imi schimb volanul de pe partea dreapta pe stanga la masina?(e import Anglia)Am gasit pareri diferite,iar in lege nu am gasit asa ceva,poate dumneavoastra ma lamuriti mai bine in legatura cu aceasta problema!
Astept raspuns!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 22:56, 16 Februarie 2008
1. Problemele de ordin tehnic la autorizarea circulatiei pe drumurile publice sunt reglementate si gestionatate de Registrul Auto Roman
2. Problema directiei este una esentiala in siguranta circulatiei . Nu stiu daca un atelier autorizat ar dori sa se angajeze la o astfel de shimbare.
3. Daca totusi printr-o minune gasiti un amator de lucrari speciale ( banuiesc ca va lua un pret corespunzator noutatii problemei pe care o abordeaza si raspunderii juridice la care se expune in cazul unui accident datorat problemelor de directie) intrebati la Registrul Auto Roman (pe internet aveti rubrica de intrebari si raspunsuri) daca va accepta la verificarea tehnica o astfel de schimbare. Cred ca inca nimeni nu a mai cerut asa ceva asa ca vor trebui sa in acest caz singuri o decizie. Daca e favorabila mergeti mai departe daca nu, nu aruncati banii pe fereastra chiar daca masina va este draga.
4. Adresa [ link extern ]

se pot si inamtricula cu volanul pe dreapta, am vazut cateva din care si un camion

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare masina cu volan pe dreapta adusa din anglia leorot leorot Intentionez sa cumpar o masina din Anglia cu volan pe dreapta. 1.Stie cineva daca in acte se mentioneaza ca masina are volan pe dreapta ? 2. Daca montez ... (vezi toată discuția)
Cat timp poate circula aici in ro o masina adusa din anglia, fara sa fie inmatriculata aici ? Pilu Pilu Buna seara. As avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: De cateva zile, o cunostinta de-a mea a cumparat o masina din Anglia si a adus-o aici in RO. ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina cu volan pe dreapta mmmnicolae mmmnicolae vreau sa cumpar o masina cu volan pe dreapta,si m i s a zis ca trebuie sa astept 8 luni minim ca sa aflu raspunsul daca se poate inmatricula sau nu,deci eu ... (vezi toată discuția)