avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... imi urmareste telefoanele - in prag de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

imi urmareste telefoanele - in prag de divort

Buna seara
sant cu sotul in pragul divortului din N motive ...mai nou ..a sunat la compania de telefonie mobila ,sa dat drept titularul contului si mi-a schimbat parolele si imi chiteste toate facturile .......as putea sa-l acuz de violarea de date personale in instanta ?
multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:08, 8 Noiembrie 2010
Faci o migrarea la alta compania de telefonia. Si fiti atent cu parole. Nu folosesc aceeas obisnuite. Si mai ales, adauge n+1 la cererea de divort. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de corespondenta???/ lupianca lupianca Buna seara...am o intrebare. Daca, in timpul casatoriei sotii aveau aceeasi parola la mailurile personale ( deci totul era pe fata ca sa zic asa) iar sotia a ... (vezi toată discuția)
Am accesat fara drept contul de e-mail al fostei iubite - ce se intampla daca ma reclama? Sir_Phantom Sir_Phantom Am si eu o intrebare pt domniile voastre .....de curand m=am despartit de aleasa inimii ...si din cearta in cearta ...am ajuns si am intrat p mail-ul ei ... ... (vezi toată discuția)
Citire mail Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . In timpul casatoriei cu fostul meu sot , acesta a rugat-o pe sora mea sa-i creeze o adresa de email deoarece el nu stia si nu stie sa navigheze pe ... (vezi toată discuția)