avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curs de puericultura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curs de puericultura

Buna ziua, am un tatic care a facut cursul de puericultura si vrea sa compenseze cele 10 zile ale cursului cu cele 5 zile pt nasterea copilului, intrebarea mea este daca trebuie sa faca o cerere si daca da, cum trebuie sa sune aceasta.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ank27 , utilizator 17:38, 9 Noiembrie 2010
Am postat mai sus din legea concediului paternal. El se acorda la cererea salariatului, de aceea este necesara acesta cerere.

Repet
Solicitarea pentru acordarea concediului paternal se adreseazã în scris conducerii unitãtii în care tatãl îsi desfãsoarã activitatea, în primele 8 sãptãmâni de la nasterea copilului.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2010
Ank27, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate zile libere platite pot beneficia ca tata la nasterea copilului? krysss krysss Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti de cate zile libere platite pot beneficia la nasterea copilului si daca am facut o data de cursul de puericultura acum 8 ani ... (vezi toată discuția)
Zile libere tata la nasterea copilului friday_325 friday_325 Buna ziua, ma intereseaza daca in calitate de angajator sunt obligat sa acord 5 zile de concediu tatalui, la nasterea unui copil, daca nu exista contract ... (vezi toată discuția)
Concediu nastere copil pentru tata MihaelaMar MihaelaMar Buna ziua, Am si eu o intrebare referitor la concediul de care beneficiaza tatii la nasterea copilului, in urma participarii la cursurile de puericultura si a ... (vezi toată discuția)