avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... regulament de ordine interioara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

regulament de ordine interioara

Regulamentul intern al unei societati cu 30 de angajati trebuie verificat si aprobat de catre o institutie sau comisie abilitata sau este suficienta semnatura administratorului?
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 15:53, 10 Noiembrie 2010
Nu, dar recomanda sa va consultati cu cei e la protectia muncii sa nu fie vreo problema in scrierea lui.
Regumanetul intern este un document intern si trebuie aprobat de administrator, nu de cineva din exteriorul societatii. Toti angajatii trebuie sa ia la cunostinta de reglementarile regulamentului intern. Gasiti in codul muncii exect ce trebuie sa contina acest regulament.
Trebuie semnat de Administrator si semnat de luare la cunostiinta de catre angajati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern pati pati Buna ziua Exista obligatia semnarii regulamentului intern de catre angajati? Daca nu, cum facem dovada ca le-a fost adus la cunostiinta? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Luarea la cunostinta a normelor interne florin77 florin77 In ce conditii se considera o norma interna adusa la cunostinta salariatilor?!?! Daca fac o paralela in Codul Muncii este specificat ca Regulamentul de ... (vezi toată discuția)
Regulament ordine interioara monik monik buna ziua! am si eu 2 intrebari legate de regulamentul de ordine interiaora al unei SC: 1. pentru aducerea la cunostinta salariatilor, este nevoie ca fiecare ... (vezi toată discuția)