avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat inmatriculare anulat - nu pot circula cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat inmatriculare anulat - nu pot circula cu masina si vreau sa dau in judecata RAR pentru obligatia de a face

in urma cu 6 ani masina pe care am cumparat-o din targul Vitan a fost indisponibilizata de politie pt motivul ca este furata. mentionez ca aceasta masina a stat in custodia PICCJ timp de 6 ani pt expertizare si dupa 6 ani procesul in care a fost implicata si masina mea pe langa alte 100 a fost solutionat si s-a dispus restituirea autoturismului catre mine dar in acelasi timp, actele masinii aflate in original la dosarul cauzei au fost anulate ca fiind false - aceste acte au fost intocmite de catre lucrarorii RAR si vamali care intre timp au fost cercetati si acondamnati la inchisoare pt faptele savarsite. Precizez faptul ca in acesti 6 ani nu am stat degeaba...am intreprins numeroare demersuri insa fara izbanda.... cererei restituire la PICCJ, cererei de lasare in custodie.... dupa ce mi-am recuperat masina intr-o stare jalnica, am dus-o la RAR pt omologare pt ca nu mai aveam acte....erau anulate.... iar RAR a spus ca nu va omologa aceasta masina pt ca nu exista elemente suficiente pt a se stabili elementele seriei de pe caroserie ... fiind erodata caroseria iar cealalta serie se afla in blocul motor si este imposibil de aflat.....Pt toate aceste motive, doresc sa dau in judecata RAR pt obligatia de a face... in scopul de a fi obligati de instnta sa imi respecte toate atributele dreptului de proprietate asupra autoturismului.... adica de a mi se elibera actele necesare inscrierii auto ...pt ca altfel masina este in continuyare indisponibilizata... PS: la politie masina nu figureaza ca fiind furata. Din expertiza auto reiese ca seria de caroserie a fost modificata neffind cea originala, dar nici cea originala nu poate fi stabilita... asa ca va rog ajutati-ma cu o idee...un sfat... va rog... ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: L&H , utilizator 12:08, 19 Decembrie 2010
nu inteleg cum poate face obiectul unei infractiuni de furt un auto a carei serie de sasiu originala nu poate fi stabilita...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparatori de buna credinta inselati de hotii de masini si rar adrianhera adrianhera La data de 6 februarie 2011 am cumparat auto Seat Alhambra,pe data de 17.02.2011 m-am prezentat la reprezentanta RAR pt. omologare. Aici mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Legalizare autoturism cu motor schimbat Mihnea_R Mihnea_R Buna ziua, sper ca am ales corect sectiunea. Intrebarea mea: Care sunt demersurile pentru a putea sa circul in mod complet legal cu o masina din anul 1980, ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu auto furat din strainatate alin_mocanu alin_mocanu Buna ziua! In anul 2010 am cumparat un autoturism din Targul Auto Vitan, de la o persoana fizica din Romania, autoturismul fiind inmatriculat in Germania, dar ... (vezi toată discuția)