Buna ziua,
In data de 28.09.2010 am depus la Asociatia de Proprietari un dosar in care am cerut scutirea de plata penalitatilor deoarece am achitat la intretinere suma de baza.Administratora s-a dus cu dosarul la firma care ne furnizeaza apa si caldura.In data de 01.11.2010 a venit la Asociatia de Proprietari un raspuns de la firma care furnizeaza apa (de la CET - caldura --- nimic) si in care se spun urmatoarele:
-"cum legea 230/2007 are norme metodologice de aplicare si articolul II este o completare a legii, iar termenul de anulare a penalitatilor este de 12 luni de la data intrarii in vigoare a legii 175, normal legea ar trebui urmata de norme metodologice.Pana la aparitia acestor norme privind punerea in aplicare a legii 175/2010, a documentelor strict necesare pentru justificarea anularii penalitatilor, vom face toate demersurile necesare obtinerii unui punct de vedere oficial din partea factorilor implicati in aplicarea legii."
Bla bla bla.......???????????
Ce pot face ca sa pot beneficia de aceasta lege?#-o
Penalitati
minion
Mai e valabila LEGEA Nr. 175 din 16 iulie 2010 referitoare la penalitatile datoriilor la intretinere? Si anume ca daca platesti integral datoria esti scutit ... (vezi toată discuția)