avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoana contractual si nu functionar public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoana contractual si nu functionar public

in prezent sunt functionar public la o primarie si as dori sa devin persoana contractuala pentru a avea mai multe joburi.deoarece sunt multe cheltuieli in familie si nu fac fata cu salariul pe care-l am.
Intrebarea mea esteSe poate transforma postul de functionar public in contractual?]
Sunt mai avantajati,mai protejati functionarii publici fata de cei contractuali?Eu nu am observat.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: egv , utilizator 22:03, 11 Noiembrie 2010
Multumesc! Sunteti foarte pretioasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa devin din angajat contractual, functionar public? GheorgheIleana GheorgheIleana Sunt angajat contractual- psiholog la Directia pentru Protectia Copilului si as vrea sa devin functionar public...in speranta unui transfer la alta directie ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru transformarea unui post contractual in functie publica Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o lista a documentelor care trebuie depuse la ANFP Bucuresti pentru transformarea unui post contractual in ... (vezi toată discuția)
intrebare legata transformarea postului de functionar public, in post de personal contractual romanistanezul romanistanezul Referitoare la restructurarea si reorganizarea institutiilor administratie publice, va rog a avea amabilitatea in a ne consilia asupra masurilor ce trebuie ... (vezi toată discuția)