avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie Mica De proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie Mica De proprietari

buna !
As vrea sa aflu ce spune legea despre angajatii unei asociatii de 14 proprietari : carte de munca , salarii , nr angajatilor , impozit CAS ; avand in vedere ca locatarii au contracte individuale cu termoficarea si salubrizarea .
Administratorul poate fi si presedinte si cenzor ? Si ce salar trebuie sa aiba ( minim ) pentur 2 ore ?
Cel mai recent răspuns: mariaf , utilizator 20:48, 17 Februarie 2008
Presedintele asociatiei de proprietari sau membrii comitetului executiv ori cenzorului sau comisia de cenzori pot fi remunerati pe baza unui contract de mandat, conform hotarârii adunarii generale a proprietarilor, la data adoptarii bugetului anual de venituri si cheltuieli.
Pentru activitatea de administrare care include activitati de administrare tehnica, de contabilitate si casierie, asociatia de proprietari poate angaja fie persoane fizice atestate pentru functia de administrator de imobile, fie poate încheia contract de administrare cu persoane juridice specializate si autorizate.

Salariul minim la un program de 2 ore pentru administrator este de 150 lei.

din cei 150 lei plateste cas imp etc ,cat?? s-a schimbat ceva in modul de administratie,plata facturilor?

din cei 150 lei plateste cas imp etc ,cat?? s-a schimbat ceva in modul de administratie,plata facturilor?
Daca este incadrat cu carte de munca plateste cas, impozit, somaj , cass.
este pensionar

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale la contractul de mandat migaste migaste Sunt cenzor la o asociatie de proprietari si [b]presedintele comitetului executiv al asociatiei are intocmit contract de mandat, in baza caruia este remunerat; ... (vezi toată discuția)
Contributii aferente conventiilor civile aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua Ce contributii se platesc pentru conventiile civile? As vrea sa intocmesc pentru o asociatie de proprietari, pentru administrator, presedinte, ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale si impozit Fireball Fireball Buna ziua, in asociatia noastra de proprietari presedintele asociatiei si cenzorul sunt remunerati pe baza unui contract de mandat incheiat cu Asociatia ... (vezi toată discuția)