Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
parearea mea e ca mai mult va zapaciti cu sintezele astea...tot cartile sunt de baza:)...si in atentia celor care invata de pe carti am si eu cateva intrebari pe care le-am postat si mai devreme pe site dar nu mi-a raspuns nimeni....a invatat cineva procedura penala a lui neagu?!?!? cum vi se pare??? voi din ce invatati la dpp? (sau nu are cine sa-mi raspunda pt ca toata lumea invata de pe sinteze?!?:hm: )
parearea mea e ca mai mult va zapaciti cu sintezele astea...tot cartile sunt de baza:)...si in atentia celor care invata de pe carti am si eu cateva intrebari pe care le-am postat si mai devreme pe site dar nu mi-a raspuns nimeni....a invatat cineva procedura penala a lui neagu?!?!? cum vi se pare??? voi din ce invatati la dpp? (sau nu are cine sa-mi raspunda pt ca toata lumea invata de pe sinteze?!?:hm: )
vezi ca Neagu este prof la Craiova, iar Craiova nu face parte din cele mari 3 centre universitare, Bucuresti, Iasi, Cluj. Chiar daca este al II-lea oras ca marime, Constanta nu este considerat mare centru univ. ca nu are traditie in lumea juridica. Sper ca te-a satisfacut raspunsul.