Jules664 a scris:
Eu nu vad de ce s-ar cuprinde Hotararea. Sunt avute in vedere DOAR modificarile pana la 1 septembrie 2008. Hotararea e datata 27 septembrie... prin urmare, NU intra in materia de examen modificarile precizate acolo.
Fiecare invata cum crede, dar nu cred ca veti putea reda la subiectul Asistenta judiciara toate cele 19 articole (sau cate or fi) nou introduse. Probabil cei de la anul vor avea subiecte distincte cu "departamentul de coordonare a asistentei judiciare" si " asistenta extrajudiciara" - .
Un pic pe langa post: - stie cineva cate subiecte sunt pe biletul de examen de la oral ? (2,3?) Din nou, imi cer scuze daca s-a mai raspuns la o astfel de intrebare, si nu am vazut eu.
Bafta multa maine! O sa revin cu impresii (si cu vesti bune sper eu) maine dupa pranz ;)
Dacă citeai cu atenţie preambulul Hot. 418 a UNBR, îţi dădeai seama de ce această hot. intră în tematica ptr. examen.
Această hot. ptr. modificarea şi completarea statutului profesiei de avocat, s-a luat, ţinându-se cont de următoarele acte normative:
1.Hot. Congresului avocaţilor nr. 8 din iunie 2008 Costineşti;
2. O.UG. nr. 51/2008 publicată î M.Of. al Rom., Partea I, nr. 327 din 25 apr. 2008;
MULT SUCCES !!!!!