avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
da, la 9 este examenul. La 8.30 trebuie sa fim deja in sala.
Mda.. se pare ca cineva.. undeva.. chiar a vrut sa isi tina promisiunea legata de acest examen. Cel putin la Civil a fost crunt, in speta "Prescriptia exctinctiva in materie succesorala", la subiectul asta ai de parcurs si de stiut un intreg tratat din care trebuie sa extragi strict ce intereseaza in materie de prescriptie.

:( sper totusi ca baremul e mai mult orientativ..

Procedura Civila destul de ok, dar... subiecte destul de neasteptate totusi..

Peste 10 ore ne asteapta partea a doua.. :hammer:

Multa bafta !!!
Tasha a scris:

Eu nu am vazut niciun barem.. Cine le-a vazut le poate reda putin ? Sa ne facem si noi o idee...

La civil fiecare subiect 3 puncte - 1 din oficiu
La procedura Cheltuielile 3p
Lamurirea 2p
Indreptarea 2p
Completarea 2p
la civil este destul de stufos ca sa-mi amintesc tot, dar..
la prescriptie in cuprinsul ei au fost institutii care erau punctate incepand de la 0.5 and so on
la sublocatiune si cesiune parca tot la fel...adica punctau inclusiv definitia+ alte chestii si tot asa...
la fidejusiune fiecare efect in parte....

in opinia mea...a fost barem cam ca la admitere la facultate la stat....

Genial.. mda.. multumesc oricum pentru raspunsurile prompte...ma asteptam la asa ceva.. la asemenea subiecte, barem pe masura...
Si.. ce sa zic.. desi nu mai am putere si stiu ca ar trebui sa fiu optimista...hai totusi sa ne urez bafta tuturor pentru maine! :)
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2008
ContSters23707, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)