avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... documente minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

documente minor

va rog as dori sa stiu dk pot face pasaport unui minor fara ca tatal sa fie prezent. el sa dea o declaratie, eventual.
Cel mai recent răspuns: maryapopescu , utilizator 20:09, 12 Noiembrie 2010
declaratia o da la notar si e de ajuns
Detaliati situatia.Parinti casatoriti sau parinti divortati si copil incredintat mamei, parinti necasatoriti si copil nencredintat niciunuia dintre parinti sau incredintat mamei?
Datele dvs. sunt insuficiente.
nu sunt casatorita. copil nencredintat niciunuia.
Actele necesare sunt:
-cererea tip si anexa (cartonas);
-certificatul de nastere, in original si copie ;
-actele de identitate ale parintilor in original si copie;
-consimtamantul ambilor parinti autentificat la notariat sau dat in fata lucratorului de pasapoarte.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului valentinabitca valentinabitca Sotul are custodia copilului, cum poate scoate copilul din tara? (vezi toată discuția)
Pasaport romanesc pentru minor cetatean roman, tata cetatean strain cocagh cocagh Copilul cetatean roman, domiciliul in Romania, aflat de la nastere in custodia mamei, nascut in afara casatoriei, recunoscut in Romania pe cale judecatoreasca, ... (vezi toată discuția)
Pasaport Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, As dori sa imi raspunda si mie cineva.in martie eu si sotul meu,casatoriti,plecam in spania cu bebelusul nostru in varsta de 1 anisor,si as dori sa ... (vezi toată discuția)