avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducator autorizat limba franceza pe domeniul juridic
Discuție deschisă în Traduceri

Traducator autorizat limba franceza pe domeniul juridic

Buna seara,

Vreau sa dau examen de traducator autorizat la MCC. Daca este cineva care a sustinut un astfel de examen si are subiectele, l-as ruga, daca poate, sa mi le trimite si mie pe adresa ana.bancos@yahoo.com, pentru a-mi face o oarecare idee.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 14 Noiembrie 2010
:offtopic: Interventie moderator
Cred ca este timpul sa puneti capat discutiilor offtopic ...acestea pot fi purtate prin intermediul mesajelor private si nu pe forum.

Regulile stabilite de Regulament nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum. De aceea trebuie sa stiti ca, daca doriti sa va integrati în aceasta comunitate, trebuie sa va supuneti regulilor astfel stabilite de Regulamentul acestui forum.

Va multmesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Traduceri Dangato Dangato Buna ziua, daca cunosc limba rusa si slavona veche la perfectie(scris/citit) fara sa am studii superioare, cum pot obtine o recunoastere oficiala?Sunt lipovean ... (vezi toată discuția)
Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate Anikadnb Anikadnb Buna ziua, m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o ... (vezi toată discuția)