lucrez ca educatoare, am aboolvit colegiul pedagogic, prin urmare ministerul invatamantului mi-a acordat dreptul de a profesa
apoi am absolvit facultatea de psihologie, dar acelasi minister nu ma incadreaza profesor pt ca nu am liceul pedagogic la baza, ci colegiul pedagogic
daca aveam dreptul sa lucrez in invatamant avand colegiul pedagogic, nu inteleg de ce nu se echivaleaza cu liceul pedagogic, ca doar colegiul se considera a fi studii superioare de scurta durata
ar trebui sa fie cel putin echivalent cu liceul
am ceva sanse sa ii dau in judecata?:(
daca va fi abrogata vechea legea ,iar noua lege prevede altceva in privinta conditiilor de studii referitoare la incadrare ce se aplica...de exemplu,metodologia referitoare la incadrare prevede ca trebuie sa ai 60 de credite "psihopedagogice" obtinute in 3 ani....daca noua lege nu mai prevede asta mai esti obligat sa le faci?
Daca noua lege zice ca "se abroga toate dispozitiile contrare / care nu corespund spiritului prezentei legi / ce le-o mai da prin cap" atunci... n-ar mai fi nevoie. Daca zice ca "se completeaza cu..." si introduce o enumerare de acte normative, atunci va ramane valabila conditia. Am vazut ca se pune accent pe cele 90 de credite transferabile, la perfectionare. Deci, cred ca ramane, cumva, valabila conditia.
nu mai stiu.:((