avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... punere in aplicare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

punere in aplicare hotarare judecatoreasca

buna dimineata! as dori sa va intreb in cat timp de la scurgerea celor 15 zile in care o persoana poate face recurs impotriva unei hotarari judecatoresti, in cazul meu este vorba despre pensie de intretinere copil minor, il pot obliga pe fostul meu sot sa plateasca diferenta pe care o are de achitat la pensie si in cazul in care nu o face , care sunt caile prin care poate fi obligat sa aduca la indeplinire hotararea judecatoreasca.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 08:55, 17 Noiembrie 2010
adresaţi-vă executorului judecătoresc pentru a pune în executare hotărârea, recursul nu suspendă executarea.
va multumesc pt raspuns.pt a contacta un executor judecatoresc este nevoie sa ma adresez tot instantei/ nu stiu cum se procedeaza!
va multumesc!
direct la dl. executor
pensiile alimentare se popresc la unitatea angajatoare din oficiu,numai daca nu este angajat paratul se face cerere la executor
Solicitati instantei infiintarea popririi pe veniturile debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de poprire- pensie de intretinere de recuperat viomari viomari Buna ziua, Dupa terminarea divortului instanta a hotarat ca paratul sa plateasca pensia alimentara celor 2 copii ,de la introducerea actiunii de divort. As ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ContSters81331 ContSters81331 La institutia in care lucrez am primit printr-o notificare trimisa printr-un birou de executori judecatoresti, o solicitare de instituire a popririi asupra ... (vezi toată discuția)
Cum procedez in cazul in care nu primesc pensia alimentara pentru un copil care imi este incredintat spre educatie si crestere? conium conium Buna ziua , va rog sa ma consiliati cum trebuie sa procedez in situatia in care fostul sot nu plateste pensia alimentarea in conditiile in care ... (vezi toată discuția)