avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de nastere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de nastere

deci.....pana la urma trebuie sa il dau pierdut in monitorul oficial sau nu *(certificatul de nastere)?si trebuie sa ma duc neaparat in bucuresti la primaria sectorului unde a fost inregistrata nasterea sau pot sa ma duc si la primaria orasului unde am domiciliul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:40, 17 Noiembrie 2010
Obtinerea duplicatului certificatului de nastere se realizeaza prin cerere adresata la serviciul specializat din cadrul primariei care a emis actul initial
Sunt necesare
-cerere tip
-act identitate solicitant
-taxa timbru
-pentru pierdere/deteriorare se aplica sanctiune pecuniara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat nastere and2nanet and2nanet pentru a obtine un duplicat la certificatul de nastere,certificat obtinut in alt oras decat bucuresti este necesara deplasarea in acea localitate?!?(mentionez ... (vezi toată discuția)
Pierdut certificat de nastere ovidiuove10 ovidiuove10 Pentru ami procura duplicatul certificatului de nastere unde trebuie sa ma duc? (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut certificatul de nastere radu1982 radu1982 buna ziua am si eu o mica problema....sunt nascuta in bucuresti momentam am domiciliul in judetul sibiu orasul avrig din pacate miam pierdut certificatul de ... (vezi toată discuția)