Buna ziua!
Sotul meu a provocat un accident de masina (nu a acordat prioritate), soferita din cealalta masina avand 3 coaste rupte si o pasagera cu mana rupta. Ce despagubiri trebuie sa platim? Cam cat este o suma rezonabila, avand in vedere vatamarea corporala? Deocamdata partea vatamata nu ne-a zis decat o parte din cerintele pe care le are si a zis ca cu timpul vor mai veni si altele. Si acest "cu timpul" ma ingrijoreaza, pentru cat timp se vor mai intinde discutiile? in cazul in care nu ne intelegem pe parte amiabila, ce poate pati sotul meu?
Multumesc!
noi aici v-am spus mai toti de la inceput ca asta este santaj si nu vor decat bani de la dvs...
puscarie sotul nu o sa faca, mai ales daca si.a recunoscut vina...are intenti bune....etc... in cel mai rau caz o sa ia o condamnare cu suspendare ca doar daca ea se incapataneasa sa isi bata joc va luati si dvs un avocat si va faceti temele.
nu o luati in seama, toate acuzatiile in instanta o sa trebuiasca sa le probeze temeinic.. o sa cereti si dvs alte expertize asupra ei, sa mearga sa isi faca analize peste analize in diverse locati...la alti medici... + medicul ala nu are dreptul sa ii treaca pe certificatul de la IML nimic. poate ca a cazut pe scari intre timp.
cautati un avocat in care sa aveti incredere si o sa va invete. (decat sa ii platiti ei toate mofturile..o sa iesiti mult mai ieftin)
bafta in continuare
In primul rand partea vatamata ,trebuie sa isi dovedeasca cu probe pretentiile emise si numai in masura dovedirii lor in instanta,acestea vor fi admise.
Dvs.in aparare trebuie sa solicitati efectuarea unei expertize medico-legale care sa concluzioneze asupra legaturilor de cauzalitate intre afectiunile pe care pretinde ca le-a suferit si accidentul de masina,situatie in care vor fi avut in vedere soi toate controalele si actele medicale,rezultate in urma tuturor controalelor ei.
Daca aveti posibilitati,este recomandabila angajarea unui avocat iscusit pentru a va apara sotul si pentru a minimaliza consecintele juridice si cuantumul despagubirilor solicitate.
Recomandabil ar fisa mai incercati discutii,poate cadeti la o intelegere.
Accident rutier
OanaIf
Buna ziua,
Am si eu o intrebare:
dupa un accident rutier,in cat timp maxim te poti prezenta la medicul legist ca rezultatul investigatiilor medicale sa fie ... (vezi toată discuția)
Accident
doru24
Buna ziua, in luna ianuarie am avut un eveniment rutier,ma aflam in curtea unei scoli descarcam marfa dupa ce am terminat de descarcat m am urcat in masina si ... (vezi toată discuția)
Accident
cenzoru
Buna ziua,
Pe data de 17.04.2009, am avut un accident cu vatamare corporala. Circulam pe un drum cu 3 benzi pentru fiecare sens si ma aflam pe cea din mijloc. ... (vezi toată discuția)