avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... pot aplica masura 141 daca am srl
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

pot aplica masura 141 daca am srl

pot aplica masura 141 daca am srl
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 01:21, 29 Noiembrie 2010
E adevarat: plafonul in legea care eu insine am citat este mai mare:realizeaza o cifra de afaceri anuala echivalenta cu pana la 8 milioane de euro sau au un rezultat anual al bilantului contabil care nu depaseste echivalentul in lei a 5 milioane euro; Plafonul respectiv se da pentru intreprinderile mici si mijlocie fara sa faca diferenta. Diferenta fiind doar ca cea micro este de pana la 9 angajati. Si plafonul respectiv poate fi modificat prin hotararea a guvernului. Imi cer scuze.
E bine sa aiba greselile, intrucat asa avem mai multe raspunsuri si toti invatam mai mult. In orice caz cand puneti o intrebarea la forum stis si semnez ca raspunsuri nu sunt decat opiniile fara responsabilitatea. In orice caz, iti multmuesc atat pentru domnul care a intrebat cat si pentru mine, ca sunt recunoscator in ceea ce ma recitificati cu educatia.
Sunteti intr-adevar incorigibil. =D> Mi-e peste putinta sa inteleg de ce, daca stiti care este legea, nu cititi acolo care sunt plafoanele corecte. Caci... de data aceasta chiar nu mai stiu de unde ati scos cele 8 milioane si 5 milioane; cert este insa ca tot sunteti in eroare.
Asadar ([ link extern ] ):
a) microîntreprinderi - au până la 9 salariaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă sau deţin active totale de până la 2 milioane euro, echivalent în lei;
b) întreprinderi mici - au între 10 şi 49 de salariaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă sau deţin active totale de până la 10 milioane euro, echivalent în lei;
c) întreprinderi mijlocii - au între 50 şi 249 de salariaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă de până la 50 milioane euro, echivalent în lei, sau deţin active totale care nu depăşesc echivalentul în lei a 43 milioane euro.

Confuzia este cu atat mai putin explicabila cu cat aceste plafoane sunt valabile la nivelul intregii Uniune Europene, atat in Romania cat si in Spania.
Corect!. Am gresit din nou. Multumesc pentru corectiunea si timp dedicat si pentru cel care a facut intrebarile. Sanatatea multa!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de incadrarea in imm zako zako Buna! Daca 2 ani consecutivi am fost intreprindere mijlocie, iar al trei-lea an am 44 de angajati, rezulta ca sunt intreprindere mica??? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Imm danciobica danciobica Ma lupt cu hatisul ghidurilor pt. fonduri structurale... Lamuriti-ma va rog ce conditii trebuie indeplinite de un IMM in acceptiunea Legii 346/2004 modificata ... (vezi toată discuția)
Consultanta si management, cum se face diferentierea? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am tot cautat explicatii privind activitatile de management si consultanta. Concret, care sunt acele activitati de management si consultanta ... (vezi toată discuția)