avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Incadrare IMM
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Incadrare IMM

Intreprinderea A detine 90% parti sociale in intreprinderea B si 90% in intreprinderea C, Intreprinderea C este inchisa (nu mai functioneaza). Cum se calculeaza Cifra de afaceri .etc.... pentru incadrarea in IMM a intreprinderii A ?
Cel mai recent răspuns: Opus Mixtum , Consultant credite si finantari 15:17, 18 Noiembrie 2010
Prin insumarea datelor respective din situatiile financiare anuale corespunzatoare. Chiar daca C este "inchisa" presupun ca inseamna suspendata, tot depune bilant.

Daca "inchisa" inseamna radiata, atunci A nu mai detine nimic la C, caci C nu mai exista.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imm sau nu? iuli-ana iuli-ana societatea a avut la sfarsitul anului un numar mediu de 330 salariati, cifra de afaceri de 7 miliarde lei si active de 1 miliard lei , unde se incadreaza la ... (vezi toată discuția)
Situaþii financiare anuale consolidate irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Astept parerea dvs.referitor la ce considerati ca reprezinta de fapt aceste situatii financiare anuale consolidate potrivit carora se stabileste daca o ... (vezi toată discuția)
Declaratie imm laviniadumitru laviniadumitru Buna ziua, Trebuie sa completez o declaratie IMM si doresc sa stiu daca ne mai incadram la IMM daca in anul 2011 nr. mediu de angajati a fost de 9 si o C.A. ... (vezi toată discuția)