avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie electronica

Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un raspuns referitor la o licitatie electronica :

Va avea loc o licitatie electronica dupa cum urmeaza :

numărul de runde ale licitaţiei electronice: 1.
durata unei runde: 1 zi.
interval între runde: -
în cadrul licitaţiei electronice, ofertanţii participanţi nu pot decât să îmbunătăţească ofertele depuse anterior organizării acestei faze.

Puteti va rog sa-mi spuneti, de cate ori se poate modifica pretul ofertei in cadrul acestei runde? 1 singura data, de mai multe ori?

Eu inteleg ca in decursul unei zile (in care are loc runda respectiva), se poate modifica pretul ofertei de mai multe ori, AC-ul afisand doar pretul cel mai mic. Vreau sa inteleg daca runda se refera la faptul ca pretul se poate modifica o singura data sau de mai multe ori.

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
fox1998, utilizator
Cel mai recent răspuns: TeoB , utilizator 18:28, 18 Noiembrie 2010
Puteti modifica pretul ori de cate ori doriti in ziua in care are loc faza de licitatie electronica.
Runda reprezinta acea "1 zi" mentionata la "durata unei runde". Runda nu reprezinta posibilitatea de introducere o singura data a unei sume corespunzatoare pretului.
In acest interval (de 1 zi) puteti modifica si introduce pretul ori de cate ori doriti.
"razboiul" va fi de fapt in ultimele 10 minute, asa ca rezervati-va sa introduceti pretul cel mai bun al dvs undeva in intervalul acela, cat mai aproape de inchiderea rundei.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)
Faza finala de licitatie electronica monyy33 monyy33 O ac organizeaza o procedura ca faza finala de licitatie electronica cu o singura runda, unde participa 2 ofertanti.La sf rundei oferta x este clasata pe ... (vezi toată discuția)
Etapa finala de licitatie electronica melcsy melcsy ce este important de stiut daca ajungi in faza acesta de licitatie. am avut cel mai mic pret la deschiderea ofertelor dar acuma urmeaza faza electronica,....la ... (vezi toată discuția)