avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon de familie rea credinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon de familie rea credinta

Buna,
va rog sa ma ajutati cu un sfat, anume:eu sunt divortata prin sentinta definitiva din luna Dec 07. Ex sotul imi datoreaza pensie alimentara (pentru minorul ce mi-a fost incredintat) din luna mai 07 cand a fost depus dosarul de divort. Nu am primit nici un ban pana in prezent, iar el nu munceste cu carte de munca. Spuneti-mi se poate considera rea credinta faptul ca nu munceste? Am vreo sansa in aceasta tara anarhica si fara moralitate sa recuperez ceva?
Va multumesc foarte mult pentru orice sfat cat de mic.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 24 Februarie 2008
Depuneti o plangere la Politie careia i se va da un numar de inregistrare si prin care specificati ca nu v-a platit pensia alimentara la copil timp de 2 luni.

Exista drepturi ale copilului ...... mai mult sau mai putin respectate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine imi plateste pensia alimentara pt minor? andd andd buna seara,am o intrebare daca ma poate lamuri cineva.am divortat anul trecut in august desi am iregistrat cererea de divort din 2010,sotul meu a fost obligat ... (vezi toată discuția)
Proces pensie alimentara mihaliscenco mihaliscenco Buna! Am o nelamurire, daca nu stiu suma care reprezinta pensia alimentara neplatita pot deschide proces impotriva fostului sot? Multumesc! (vezi toată discuția)
Executare silita pensie intretinere copil gigelas gigelas Daca sotul,care trebuie sa plateasca pensia de intretinere pt.copil,nu are niciun fel de venit,nici bunuri pe numele lui,cum se poate totusi executa ... (vezi toată discuția)