avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Casa de Asigurari a Avocatilor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Casa de Asigurari a Avocatilor

Cand am trecut in avocatura am fost foarte neplacut surprinsa sa aflu ca sumele cu care cotizam lunar nu sunt administrate, investite de o societate specializata in domeniu, CAA fiind gestionata tot de... colegii nostri avocati.
Nu ar fi poate cazul sa se modifice aceasta reglementare? Ce parere aveti?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2008
Lorena Chirila, Avocat
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 00:24, 8 Martie 2008
Pe alte forumuri dupa ce s-a raspuns la un mesaj acesta nu mai poate fi editat, nicidecum sters, ceea ce mi se pare f.corect. Altfel te poti trezi ca si Liliana vorbind de unul singur:O
avluci a scris:
Altfel te poti trezi ca si Liliana vorbind de unul singur:O

Poftim?
AndreiT a scris:
Dovada faptul ca ma uit :O la postul lui AVLIL, si in lipsa completarii nu as fi inteles nimic. :">

De-aia eu prefer sa citez :)
Da, numai ca era exact postul de deasupra, era cam de prosti sa citezi, sa-l ai in fata de 2 ori la rand... e vorba despre eficienta, nu-mi place sa am intr-o pagina 10 citate mari si putin de citit, efectiv...

Oricum, domnul spunea ca stie el un avocat iesit la pensie, era un mini-interviu, vreo 3 intrebari, gen: va era teama? Vai, dar eu am aparat numai adevarul! Si chestii la fel!
Mi s-a parut cel putin naiv un astfel de "interviu", sa spui dupa ani de profesie juridica faptul ca tu ai aparat adevarul in loc sa-ti aperi clientul. :D
Chestiunile din filmele americane nu-si prea au loc, asa consider eu, in viata de zi cu zi. In plus, adevarul juridic si cel din realitate... nu-s tocmai acelasi lucru!
Oricum, nu mai conteaza! Daca nici nu te poti baza pe buna-credinta a userilor... :((

De acord cu edit, la fel, impotriva delete. :P
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2008
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
ok, am notat. doar edit si nu delete :D

scuze pentru absenta, am fost in concediu. :)

admin

Alte discuții în legătură

Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Stergerea postarilor repetae Romică Stoica Romică Stoica Oare nu se pot sterge postarile repetate, pe care membrii nu au bunul simnt sa le stearga? Cu atat mai mult cu cat postarile noastre cu iesri necontrolate ... (vezi toată discuția)
Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie Alin Popescu Alin Popescu Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare ... (vezi toată discuția)