Cand am trecut in avocatura am fost foarte neplacut surprinsa sa aflu ca sumele cu care cotizam lunar nu sunt administrate, investite de o societate specializata in domeniu, CAA fiind gestionata tot de... colegii nostri avocati.
Nu ar fi poate cazul sa se modifice aceasta reglementare? Ce parere aveti?
Pe alte forumuri dupa ce s-a raspuns la un mesaj acesta nu mai poate fi editat, nicidecum sters, ceea ce mi se pare f.corect. Altfel te poti trezi ca si Liliana vorbind de unul singur:O
Da, numai ca era exact postul de deasupra, era cam de prosti sa citezi, sa-l ai in fata de 2 ori la rand... e vorba despre eficienta, nu-mi place sa am intr-o pagina 10 citate mari si putin de citit, efectiv...
Oricum, domnul spunea ca stie el un avocat iesit la pensie, era un mini-interviu, vreo 3 intrebari, gen: va era teama? Vai, dar eu am aparat numai adevarul! Si chestii la fel!
Mi s-a parut cel putin naiv un astfel de "interviu", sa spui dupa ani de profesie juridica faptul ca tu ai aparat adevarul in loc sa-ti aperi clientul. :D
Chestiunile din filmele americane nu-si prea au loc, asa consider eu, in viata de zi cu zi. In plus, adevarul juridic si cel din realitate... nu-s tocmai acelasi lucru!
Oricum, nu mai conteaza! Daca nici nu te poti baza pe buna-credinta a userilor... :((