avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract orange sau reducere abonament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract orange sau reducere abonament

Anul trecut in 07 iul.2009 a-m incheiat un contract de telefonie mobila cu Orange Romania ,contractul era de 20 de euro si am luat si un telefon la oferta de 5 euro ,mentionez ca in cea perioada aveam un salar substantial care i-mi permitea acel abonament. In ianuarie 2010 am fost sa imi platesc factura la Orange motiv care am intrebat care mai sant ofertele si ei mi-au spus ca pot sa beneficiez de minute mai multe tot la acelas cost doar ca trebuie sa semnez alt contract si minutele aproape se dubleaza.Acum datorita crizei nu pot sa imi permit acest abonament si am cerut daca se poate sa reduc abonamentul sau sa fac ceva ,dupa ce am sunat la orange am primit si raspunsul ca nu pot face numic sau daca vreau sa reziliez contractul trebuie sa platesc 400 euro contravaloarea a 20 de luni cat mai am contract,mentionez ca atunci cand am semnat pentru reactualizarea ofertei sa mai adaugat un an la 24 de luni cat aveam contactul initial plus costul telefonului 100 euro. Intrebarea mea este daca este vre-o solutie sa scap din asta
Cel mai recent răspuns: ioneldrapac , utilizator 19:37, 29 Noiembrie 2010
gasiti pe cineva sa preia contractul
nu vrei sa il ei tu abonamentu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange ionutadriandragut ionutadriandragut pot sa reziliez contractul la orange? cei de la orange mi-au facut oferta prin telefon pentru un abonament orange me 5 si mi-sa oferit 500 de minute nationale ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut Buna ziua mai am un abonament orange care pe 02.02.2016 se incheie 2 ani de cand am luat telefon la prelungire, acum o luna am micsorat abonamentu si sa ... (vezi toată discuția)