avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - probe si motive, martori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - probe si motive, martori

Salutare!
Am depus o cerere de divort anul acesta in mai, dupa o relatie de 9 ani. Au trecut deja doua termene, urmeaza al treilea. Din cauza ca el nu s-a prezentat la proces a trebuit sa fac dovada domiciliului sau, sa dau un anunt intr-un ziar local, etc. La urmatorul termen trebuie sa se discute probele, sa se aduca martori.
E firesc sa vreau sa divortez, suntem separati de mai bine de un an, fiecare are acum o alta relatie.
Intrebarea mea este :
Ca sa demonstrez ca e vina paratului, ce probe are trebui sa aduc?

Nu au fost agresiuni de nici un fel (poate doar verbale), au fost doar certuri, amenintari cu sinuciderea din partea lui. Pur si simplu aceasta relatie nu mai putea continua, mi-era lehamite sa incerc macar sa mai resuscitez ceva.
Daca instanta a incuviintat sau va incuviinta numai un martor, atunci se va audia doar unul.
Pe dvs. in schimb nu va va interoga nimeni, motivele de divort se probeaza prin depozitia martorilor.
Va multumesc inca o data pentru promptitudine. :)
Succes!:thumbup::luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogarea partilor ralu_2008 ralu_2008 in cazul caii de atac (apel) a unei hotarari de divort, se admite interogatoriul partilor sau doar proba testimoniala cu martori? ce alte probe pot fi admise ... (vezi toată discuția)
Dovezi "motive de divort" ContSters200238 ContSters200238 Daca poate sa imi raspunda cineva... mi-ar fi de mare ajutor De cand am deschis actiunea de divort si avocatul meu, si toata lumea imi spune ca am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Lista cu martori sau interogatoriu? leusan leusan Am un proces pe rol.Pot solicita sa fie chemati la interogatoriu si doua persoane de care am facut vorbire in actiunea contra paratului,si care din ... (vezi toată discuția)