avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier cu vatamare corporala

in luna septembrie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier,mai bine spus intr-un cartambol de 4 masini,masina mea un vw golfv 2005tdi fiind proiectata de a 3 masina intr-un sant de 3 metri.Am copie dupa rca vinovatului si urmeaza cercetarile.Din acest accident masina este dauna totala iar sotia mea fiind pasagera avind certificat IML40-45zile de ingrijiri medicale fara spitalizare.As dori sa stiu la cit as putea primi de la asigurari pentru dauna totala si ce daune ar putea primi sotia mea ,daca ati putea sa-mi spuneti si suma .VA MULTUMESC ANTICIPAT!
:((
Dvs si sotia aveti posibilitatea sa va constituiti parti civile in dosarul intocmit la urmarirea penala,iar daca dosarul va ajunge in instanta de judecata,va puteti constitui parti civile pana la citirea rechizitoriului.
Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri de la rca pt vatamari corporale goleasca goleasca Buna ziua, Vreau sa va intreb daca pot sa primesc despagubiri de la RCA , pentru vatamare corporala,.Daca da, care este cuantumul despagubirilor pe care pot ... (vezi toată discuția)
Pretentii materiale in urma unui accident rutier din care au rezultat 8 zile ingrijiri medicale?! roibuvictor roibuvictor Buna ziua, In urma cu circa o luna si jumatate,iesind dintr-o parcare,efectuand manevra de mers inapoi, am accidentat o persoana care trecea strada prin loc ... (vezi toată discuția)
Despagubire vatamare corporala, asigurator si asigurat crina1291 crina1291 In urma cu 2 saptamani, am avut un accident de circulatie, din care eu rezult ca parte vatamata. cu firma de asigurari am deschis dosar de dauna pt masina ... (vezi toată discuția)