avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma in alta tara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma in alta tara

Eu am deschis o firma in tara cu multi anii in urma dar nu a functionat si nici nu a fost declarata.Intrebarea este ¿platesc taxele necesare daca nu functioneaza?

MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:37, 19 Noiembrie 2010
Cum adica ati deschis o firma , dar nu ati declarat-o???????????
Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2010
Lavinia Marian, Consilier juridic
Probabil nu sunteti familiarizat cu notiunile legate de o societate comerciala. Aceasta exista doar din momentul inmatricularii in registrul comertului. Faza de ,, proiect" nu se pune. Daca aveti indoieli in legatura cu inmatricularea puteti sa consultati site-ul www.onrc.ro sau faceti o vizita la registrul comertului pentru a vedea daca ati inregistrat sau nu societatea. Dupa aceea mai vorbim. SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare srl-d racnea racnea Buna seara eu vin prin programul 2011(bani petru tineri si nu stiu cum sa infintez un srl-d care asa trebuie sa se cheme si din cate am intelesc costul pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen proiecte fonduri europene deacroxana deacroxana Am o firma care are trecut in actul constitutiv ca obiectiv al societatii mai multe domenii ca: - industrializarea si prelucrarea lemnului; confectii metalice; ... (vezi toată discuția)
Cum aflu date despre o firma? chinook chinook Buna ziua! Vreau sa dau in judecata, pentru neplata salariilor, firma la care am lucrat si de unde am plecat acum ceva timp. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla ... (vezi toată discuția)