Sunt functionar public, asistent 1.
1. La data de 8.11.2010 am intrat in concediu prenatal. Drept urmare, conform art. 94, litera j s-a procedat la suspendarea raportului de serviciu.
In luna decembrie 2010 se fac promovari in grad profesional.( Eu indeplinesc con ditiile de promovare de mai bine de 1 an.)
As putea face cerere pentru reluarea activitatii, intrerupand concediul prenatal pentru 1 saptamana si apoi reluandu-l? Este legal?
2. Dupa expirarea celor 2 ani aferenti concediului pentru cresterea copilului, ar trebui sa astept o alta perioda pentru promovare, datorita lipsei evaluarii in ultimii 2 ani calendaristici, chiar daca am vechimea necesara aferenta promovarii?
Multumesc.
Imi puteti raspunde si la intrebarea nr.2?
. Dupa expirarea celor 2 ani aferenti concediului pentru cresterea copilului(daca va ramane asa), ar trebui sa astept alti 2 ani pentru promovare, datorita lipsei evaluarii in ultimii 2 ani calendaristici, chiar daca am vechimea necesara aferenta promovarii?
de ce sa asteptati inca doi ani? :O legea nr.188/1999, spune de calificativele obtinute in ultimii doi ani ( ultimele doua evaluari succesive), nu in ultimii doi ani calendaristici. :)
Multumesc mult de raspunsuri. Intr-adevar in lege scrie c)să fi obţinut cel puţin calificativul "bine" la evaluarea performanţelor individuale în ultimii 2 ani;
Dupa parerea mea este foarte interpretabil.
De aceea va rog daca mai este cineva de aceeasi parere(adica ultimii 2 ani sa in- semne ultimele 2 evaluari succesive) sa-mi spuna.
Multumesc mult.