avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concediul de maternitate poate fi intrerupt?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concediul de maternitate poate fi intrerupt?

Sunt functionar public, asistent 1.
1. La data de 8.11.2010 am intrat in concediu prenatal. Drept urmare, conform art. 94, litera j s-a procedat la suspendarea raportului de serviciu.
In luna decembrie 2010 se fac promovari in grad profesional.( Eu indeplinesc con ditiile de promovare de mai bine de 1 an.)
As putea face cerere pentru reluarea activitatii, intrerupand concediul prenatal pentru 1 saptamana si apoi reluandu-l? Este legal?
2. Dupa expirarea celor 2 ani aferenti concediului pentru cresterea copilului, ar trebui sa astept o alta perioda pentru promovare, datorita lipsei evaluarii in ultimii 2 ani calendaristici, chiar daca am vechimea necesara aferenta promovarii?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: lani , utilizator 09:18, 5 Ianuarie 2011
evaliuarile trebuie sa fie pe ultimii 2 ani calendaristici, cf. art.65 din legea 188/1999, varianta din 11 iulie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public la revenirea din concediu de maternitate buia buia As dori un sfat legat de promovarea unui functionar public in grad profesional . Ultima promovare a fost in decembrie 2009 iar in anul 2011 a fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind legea 188/1999 brescanu_cristi brescanu_cristi Buna ziua. Am nelamuriri privind Legea 188/1999 privind functionarii publici la art. 65 [i]\"(1) Concursul sau examenul de promovare în gradul profesional ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad dupa concediu crestere copil 2 ani GabriellaBroscaru GabriellaBroscaru Buna ziua!!! Am nascut in aprilie 2012 si am stat in concediu crestere copil 2 ani,pana in martie 2014. Conform legii,aceasta perioada se considera si ... (vezi toată discuția)