avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum fac buletin nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum fac buletin nou

locuiam in pitesti dar mam certat cu mama.am plecat cu chirie .tot in pitesti.vreau sa stiu cum pot sa fac buletin nou cind va expira cel vechi. fara ajutorul mamei .ce sa fac.sunt si infiata de familia aceasta .ajutatima sa imi caut drepturile de copil infiat .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:20, 19 Noiembrie 2010
cata vreme sunt in viata, parintii dispun cum doresc de bunurile lor, prin urmare, daca doresc sa va mai prelungeasca CI o fac, daca nu, nu!
fara acordul mamei, nu puteti reinnoi buletinul cu aceeasi adresa. ori va impacati cu mama, ori convingeti proprietarul in casa caruia stati cu chirie sa va ia in spatiu, ori va faceti carte de identitate provizorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil - nu pot sa imi fac ci pentru ca niciunul dintre parinti nu vrea sa isi dea acordul pentru primirea in spatiu laurateodora laurateodora Am 18 ani,parintii mei nu au fost casatoriti niciodata,acum sunt separati,eu sunt in custodia mamei din anul 1995.In situatia actuala locuiesc la mama intr-un ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata georgiana.td georgiana.td Locuiesc de peste 30 de ani la aceeasi adresa , in casa mamei mele . m-am casatorit de curand si trebuie sa imi schimb cartea de identitate , ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ramona1990 ramona1990 Bună ziua as vrea sa mă ajutați, mama mea locuiește la tara la tatăl meu acesta nu vrea sa o ia în spațiu, buletinul mamei a expirat de anu ... (vezi toată discuția)