avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare - plecare in Canada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare - plecare in Canada

Buna ziua, ma intereseaza daca dupa ce intervine reabilitarea cei de la ambasada mai pot vedea ca am avut cazier(ambasada Canadei).
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:04, 21 Noiembrie 2010
Din cazierul judiciar nu va rezulta condamnare.
Dar la politie figurati cu condamnarea.
reabilitarea are ca principal efect tocmai recapatarea unei bune reputatie prin faptul ca se sterg toate antecedentele penal din cazierul judiciar.
Deci cand intervine reabilitarea fie de drept sau judecatoreasca , cazierul arata "alb"
Deci cu alte cuvinte cei de la ambasada pot vedea condamnarea,ea ramanand o pata pentru tot restul vietii desi te reabilitezi
nu pot vedea condamnarea cei de la ambasata. In momentul intervenirii reabilitarii, toate faptele prevazute in cazier se sterg.
Ele nu vor fi considerate nici macar ca o premisa a recidivei in cazul se mai savarseste o noua infractiune.
iti multumesc.Ma simt mai bine.O zi placuta sa ai

Alte discuții în legătură

Reabilitare judiciara sumynyk sumynyk In anul 2004 in luna octombrie am fost condamnat la 1an si 6 luni cu suspendare. si o perioada de proba stabilita de instanta la 3 ani si 6 luni. M-ar ... (vezi toată discuția)
Amenda penala,reabilitata de drept,mai este considerata antecedent penal? mozart mozart As dori sa stiu daca ma pot inscrie la examenul pt admiterea la Institutul Nat.al Magistraturii,daca am avut o amenda penala...pt care a intervenit intre timp ... (vezi toată discuția)
Stergere cazier judiciar mircea85 mircea85 buna, am savarsit infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002), si am primit urmatoarea sentinta: Condamnă inculpatul la 8 luni ... (vezi toată discuția)