avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare - plecare in Canada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare - plecare in Canada

Buna ziua, ma intereseaza daca dupa ce intervine reabilitarea cei de la ambasada mai pot vedea ca am avut cazier(ambasada Canadei).
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:04, 21 Noiembrie 2010
merci . iti doresc o viata frumoasa
joel a scris:

Deci cu alte cuvinte cei de la ambasada pot vedea condamnarea,ea ramanand o pata pentru tot restul vietii desi te reabilitezi

In cazier nu mai aveti nicio pata.
S-a sters.
Oamenii de rand nu pot vedea fisa de cazier deoarece nu au dreptul.Doar politia stie ca ati fost condamnat.
Daca vreti sa va angajati si veti scoate cazierul judiciar veti vedea ca acesta este alb.

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

joel a scris:

Deci cu alte cuvinte cei de la ambasada pot vedea condamnarea,ea ramanand o pata pentru tot restul vietii desi te reabilitezi

In cazier nu mai aveti nicio pata.
S-a sters.
Oamenii de rand nu pot vedea fisa de cazier deoarece nu au dreptul.Doar politia stie ca ati fost condamnat.
Daca vreti sa va angajati si veti scoate cazierul judiciar veti vedea ca acesta este alb.

avocat Claudiu Lascoschi

Este vorba despre fisa operativa a persoanelor,despre care nu cunosc in ce masura poate ajunge la ambasada,desi si reprezentantele diplomatice pot cere verificari complexe prin intermediul organelor abilitate,fiind vorba despre date si activitati complexe .
Depinde ce urmeaza dvs sa faceti la acea ambasada.
Era vorba doar de o plecare in Canada si ma gandeam ca dupa ce ma reabilitez daca aplic pentru Canada ei pot vedea ca am fost condamnat si ma pot refuza, desi nu ar trebui odata ce am fost reabilitat
Nu cred ca veti avea probleme in acest sens.
Intr-adevar sunteti reabilitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judiciara sumynyk sumynyk In anul 2004 in luna octombrie am fost condamnat la 1an si 6 luni cu suspendare. si o perioada de proba stabilita de instanta la 3 ani si 6 luni. M-ar ... (vezi toată discuția)
Amenda penala,reabilitata de drept,mai este considerata antecedent penal? mozart mozart As dori sa stiu daca ma pot inscrie la examenul pt admiterea la Institutul Nat.al Magistraturii,daca am avut o amenda penala...pt care a intervenit intre timp ... (vezi toată discuția)
Stergere cazier judiciar mircea85 mircea85 buna, am savarsit infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002), si am primit urmatoarea sentinta: Condamnă inculpatul la 8 luni ... (vezi toată discuția)