avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prietenul meu are interdictie in germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prietenul meu are interdictie in germania

Buna! Eu si prietenul meu stam in anglia, si cand venim acasa (in romania) trebuie sa ocolim germania deoarece are interdictie pana in 2018. Am tot cautat cum trebuie sa procedezi sa scape de interdictie dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. E copil cuminte acum e de 5 ani in Anglia, a fost o chestie de adolescenta si anturaj :D Stiu ca nu a procedat corect dar asta este, in fine daca aveti vreo idee va rog sa imi scrieti :* Ms anticipat
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 17:36, 8 Octombrie 2017
s-o ocoliti si pana in 2018. daca s-a emis o hotarare in sensul asta, asa ramane
Puteti cere prin avocat german , inlocuirea sau suspendarea masurii interdicitiei .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa aderare Rumania la UE nu mai este valabila aceasta interdictie. Directiva 2004/38/CE a Parlamentului eurpean si a Consiliui din 29 aprilie 2004 privind dreptul la libera circulatie si sedere pe teritoriul statelor membre pentru cetatenii Uniunii si membrii familiilor acestora dispune:
Articolul 32
Efectele in timp ale interdictiei de intrare pe teritoriu
(1) Persoanele care fac obiectul unei decizii de interzicere a intrarii pe teritoriu pentru motive de ordine publica, siguranta publica sau sanatate publica pot prezenta o cerere pentru ridicarea interdictiei dupa o perioada de timp rezonabila, in functie de imprejurari si, in orice caz, dupa trei an i de la executarea hotararii definitive de interzicere a intrarii care a fost pronuntata in mod valabil in conformitate cu dreptul comunitar, prezentand probe ce atesta ca s-a produs o schimbare efectiva a imprejurarilor care au justificat
decizia de interzicere a intrarii pronuntata impotriva lor. Statul membru in cauza ia o decizie privind aceasta cerere in termen de sase luni de la prezentarea acesteia.
(2) Persoanele mentionate la alineatul (1) nu au dreptul de intrare pe teritoriul statului membru respectiv in perioada in care cererea lor este analizata.
Articolul 33
Expulzarea ca pedeapsa sau masura accesorie
(1) Expulzarea poate fi dispusa de statul membru gazda ca pedeapsa sau masura accesorie a unei pedepse privative de libertate numai cu respectarea cerintelor prevazute la articolele 27, 28 si 29.
(2) In cazul in care decizia de expulzare mentionata la alineatul (1) este pusa in executare dupa mai mult de doi ani de la emiterea sa, statul membru verifica daca persoana respectiva continua sa constituie un pericol real si actual la adresa ordinei publice sau a sigurantei publice si stabileste daca de la data emiterii deciziei de expulzare s-a produs vreo schimbare efectiva a imprejurarilor.

Daca Germania nu anuleaza aceasta interdictia, tu trebuie sa soliciti anularea prin mijlocul avocatul care ai avut. Aducetiva si documentele referitoare la rezedinta in Anglia si permis de sedere acolo. Contract de munca, etc. Si daca nu o faci, poti sa te adreseze la comisia europeana prin autoritatiile representatii la Romania, aici:[ link extern ] &
O seara placuta
alvarolipo a scris:

Daca Germania nu anuleaza aceasta interdictia, tu trebuie sa soliciti anularea prin mijlocul avocatul care ai avut. Aducetiva si documentele referitoare la rezedinta in Anglia si permis de sedere acolo. Contract de munca, etc. Si daca nu o faci, poti sa te adreseze la comisia europeana prin autoritatiile representatii la Romania, aici:[ link extern ] &
O seara placuta


Principial aveti perfecta dreptate.
Insa nu uitati ca si astazi multe dintre tarile UE aplica interdictia de intrare in tara pentru huliganii ce se deplaseaza la meciurile de fotbal, politia ii expulzeaza, sau retin sau chiar nu le permite intrarea in tara.
Si pentru alti cetateni UE care au comis anumite fapte exista interdictia de a intra in una sau alta tara din UE, lucru care este in conformitate cu legislatia UE
Pot sa ma adrsez unui avocat din anglia / romania sau trebuie sa fie neaparat din germania. si daca aveti idee cam cat ar dura :D ms mult pt sfaturi

Alte discuții în legătură

Interdictie germania Bursucelu1 Bursucelu1 Buena seara vreau sa stiu daca interdicia care o am de 14 ani jumate daca mai este valabila este dinainte de sengen multumesc (vezi toată discuția)
Interdictie germania chelupolo78 chelupolo78 In februarie 2006 am fost prins furand o pereche de manusi si o sapca. M-au dus la politie,mi-au facut poze si mi-au luat amprentele.Am platit amenda in jur de ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un marocan in spania ilhamilies ilhamilies Buna ziua,eu sunt romanca am doi copii mici cu cetatean marocan care are doar pasaport marocan,stam de cateva zile in Spania si vrem sa ne casatorim,cum putem ... (vezi toată discuția)