avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prietenul meu are interdictie in germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prietenul meu are interdictie in germania

Buna! Eu si prietenul meu stam in anglia, si cand venim acasa (in romania) trebuie sa ocolim germania deoarece are interdictie pana in 2018. Am tot cautat cum trebuie sa procedezi sa scape de interdictie dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. E copil cuminte acum e de 5 ani in Anglia, a fost o chestie de adolescenta si anturaj :D Stiu ca nu a procedat corect dar asta este, in fine daca aveti vreo idee va rog sa imi scrieti :* Ms anticipat
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 17:36, 8 Octombrie 2017
Este de preferat din Germania . Sunt si avocati romani care profeseaza in Germania. Cunosc mai bine legislatia, si stiu exact cum trebuie procedat , si nu in ultimul rand este mai ieftin.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca stis cauza in care a fost aplicat inlocuirea sanctiunea cu interzicerea, sa poate adresa acolo si prin ambasadei. Nu cred sa intarzieste mult. O seara placuta!
dar nu inteleg cum de puteti trece prin alte tari,cum de nu s-au transmis datele si catre celelate tari,eu cred ca tot ce faci intr-o tara se observa apare in sistem cand se scaneaza pasaportul.Cum de are acte de Anglia,englezii nu au verificat dac a e curat cand i s-au dat actele( blue card banuiesc)?
Sunt tare curios !
Buna,va rog sa mi spuneti in cazul meu avind o interdictie in Turcia cu pasaportul biometric moldovenesc,as putea pleca in aceasi perioada cu pasaportul românesc(a doua cetatenie),va multumesc anticipat
Ludmila3, vă rog să deschideți topic nou cu problema dvs.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie germania Bursucelu1 Bursucelu1 Buena seara vreau sa stiu daca interdicia care o am de 14 ani jumate daca mai este valabila este dinainte de sengen multumesc (vezi toată discuția)
Interdictie germania chelupolo78 chelupolo78 In februarie 2006 am fost prins furand o pereche de manusi si o sapca. M-au dus la politie,mi-au facut poze si mi-au luat amprentele.Am platit amenda in jur de ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un marocan in spania ilhamilies ilhamilies Buna ziua,eu sunt romanca am doi copii mici cu cetatean marocan care are doar pasaport marocan,stam de cateva zile in Spania si vrem sa ne casatorim,cum putem ... (vezi toată discuția)