avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poti sa faci evacuare inainte de partaj??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poti sa faci evacuare inainte de partaj??

deci cumnata mea e divortata de sotul ei dupa divort ea sa mutat cu chirie acum de 1 an sta cu chirie cu fetele ei iar el a ramas in apartament si in hotararea de divort scrie ca el are dreptul la 1 camera si ea la 2, se poate face o evacuare inainte de partaj?? pt ca ea ia zis sotului meu ca a deschis un proces de evacuare si ca ii trebuie banii pt avocat. este posibil asa ceva?? se poate face evacuare inainte de partaj?? va multumesc. astept rasp voastre.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:10, 19 Noiembrie 2010
Sigur ca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare sot Lavisa1317 Lavisa1317 Buna seara! Sunt in divort si am un apartament luat inainte de casatorie. Sotul inca sta cu mine in casa si nu doreste sa paraseasca apartamentul pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Intoarcere in fosta locuinta dupa divort ContSters256479 ContSters256479 Buna ziua! Am deschis divort anul trecut,am plecat cu fetita intr-un apart inchiriat imediat dupa o sapt,deoarece situatia devenea tot mai grea si aveam ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza un partaj?si cat costa? euvioleta euvioleta deci cumanta mea este divortata de sotul ei, dupa divort neinteleganduse ea sa mutat cu chirie si el a ramas in casa cu fratele cumnatei mele care este bolnav ... (vezi toată discuția)