avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate deschide un partaj fara avocat??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate deschide un partaj fara avocat??

as dori sa stiu daca prin lege ai dreptul sa deschizi un partaj fara sa ai avocat??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:08, 19 Noiembrie 2010
va multumesc mult pt raspunsuri vroiam sa va zic putin cazul ca sa imi ziceti daca trebuie sau nu avocat deci sora mea este divortata de sotul ei, de1 an ea a plecat din casa cu tot cu cei 2 copii si el a ramas in casa, pe perioada cand au fost impreuna ea nu prea a muncit este un dezavantaj pt partaj?? dar iam mai trimis eu banii de aici... as vrea mai multe detalii daca se poate? si cam cat ajunge in total partajul?
Este greu de spus in doua cuvinte.
Se poate spune ca in nici un caz nu este in avantaj.
Depinde si de felul in care se judeca el, de ce probe se vor administra,etc...
Concluzia ar fi ca ar trebui sa isi angajeze avocat, dar mai inainte poate plati o consultatie juridica in care sa ii fie estimate sansele.
Are dreptul de a consulta si doi sau mai multi avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort rapid alin76 alin76 As vrea sa stiu cum pot sa obtin pronuntarea la un divort cat mai rapid ? Actele necesare si cum procedez. (vezi toată discuția)
Divort amiabil horeabortan horeabortan Buna ziua. Doresc sa va adresez o intrebare. Atat eu cat si sotia am cazut de acord ca este cel mai bine sa ne despartim. Motive exista, asta este. Divortul il ... (vezi toată discuția)
Cât ar putea dura un divorț și partaj în instanță? Cosmina91 Cosmina91 Bună ziua! Mă puteți ajuta, vă rog cu o părere referitoare la un posibil divorț prin instanță și partaj tot prin instanță? El nu accepta divorțul ... (vezi toată discuția)