avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu vecinii din cauza cainelui
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu vecinii din cauza cainelui

Am urmatoarea problema: locuiesc intr-o asociatie de locatari cu 3 apartamente, sunt locatarul de la etajul 1,iar cei de la parter au in casa si in curtea apartinatoare casei doi caini care ne fac zile fripte(latra cand ti-e lumea mai draga).Mentionez ca, curtea vecinilor este delimitata de curtea noastra,dar simplul fapt ca acestia au cainii uneori si-n casa ne creeaza disconfort, avand in vedere ca locuim deasupra. Nici in momentul in care iesim in curtea noastra nu putem sta linistiti asta chiar dc. spatiile exterioare nu comunica. Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:08, 19 Noiembrie 2010
Sesizati oficial serviciul specializat de politia animalelor
ce problema aveti si dvs.......dvs nu puteti obliga vecinii sa nu aibe caini pe proprietatea lor.cainii latra, pisicile miauna, pasarile canta.
avand in vedere ca avem locuim intr-o asociatie de locatari poate ar trebui si acordul locatarilor.
Legislatia care guverneaza infijntarea,organizarea si functionarea asociatiilor de locatari,nu prevede dispozitii in favoarea asociatiei sa dispuna acordul locatarilor
nu aveti ce le face... cata bunavointa ar avea vecinii dvs, nu-i vor face nelatratori :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Cainii vecinilor latra toata noaptea dora negrea dora negrea Salutare! Revin cu o alta problema. Vecinii mei nepretuiti au 3 sau 4 caini pe care i-au legat in curtea lor, dar chiar sub geamurile mele. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Latrat câine c.dumitrache c.dumitrache buna! as dori sa stiu daca exista vreo lege in care imi pot lua vreo amenda din cauza cainelui meu bezmetic (metis labrador cu viszla)care latra cam 2-3 ore ... (vezi toată discuția)